Siirry sisältöön

Liikenneopettajaksi ammattiliikenteen koulutuksiin

CAP-Group hakee liikenneopettajia ammattiliikenteen koulutuksiin 

CAP-Group Oy työllistää yli 600 henkilöä Suomessa ja Saksassa. Suomessa on 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. 

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat käsi kädessä. Palvelualalla henkilöstön merkitys on erittäin suuri: Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. 

Toimipisteitä konsernissa on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa. 

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen?

Haemme Pro Academylle Helsinkiin, Turkuun ja Seinäjoelle liikenneopettajaa ammattiliikenteen koulutuksiin. Jätä kuitenkin hakemuksesi, vaikkei nämä paikkakunnat olisi mahdollisia työskentelykaupunkeja – kasvavana, valtakunnallisena kouluttajana tarvetta muualla voi ilmetä ja silloin hakemuksellesi on käyttöä. 

Tehtävässä pääsee hyödyntämään ammattitaitoaan monipuolisesti, sillä tarjoamme työmahdollisuuksia myös alueen CAP-Autokoulujen kevyiden ajokorttiluokkien opetuksessa. 

Sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa ja vähintään C-luokan ajo-oikeus. Harjoitteluluvalla olevat liikenneopettajat huomioidaan rekrytoinnissa. 
Olet ahkera, tunnollinen, elämänmyönteinen, työntekoa pelkäämätön sekä oma-aloitteinen. Osaat käyttää tietotekniikkaa ja yleisimpiä ohjelmistoja osana opetustyötäsi. 

Työn suorittamisessa etua on: 

  • raskaan liikenteen kuljettajakokemuksesta 
  • CE- ja/tai D-luokan ajo-oikeudesta 
  • pedagogisesta pätevyydestä 
  • kouluttajakokemuksesta 
  • voimassa olevasta ammattipätevyydestä sekä muusta alan osaamisesta 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen kielen osaamista. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus. 

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Lassi Heiskanen, 044 782 6007, lassi.heiskanen@cap.fi

Jätä hakemus osoitteessa: 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ce33f435 (Helsinki) 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ce27c732 (Seinäjoki) 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?095a6643 (Turku) 

Avoimet hakemukset: HR Sampsa Lindberg, sampsa.lindberg@cap.fi (p. 041 730 3664) 

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP on digitalisaation edelläkävijä vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen.