Siirry sisältöön

C1E-kortti alk. 558,99

C1E-kortilla saat ajaa ajoneuvoyhdistelmää, jossa on C1-luokan vetoauto ja yhdistelmän kokonaismassa on enintään 12 000 kg.

Jotta voit suorittaa C1E-kortin sinulla täytyy ensin olla C1-luokan ajo-oikeus. C1E-luokka sisältää BE-luokan ajo-oikeuden.

Maksa osissa

Voit maksaa kurssin osissa Svea Paymentsin erämaksulla. Esim. 599 € hintainen C1E-kurssi 12 kk maksuajalla: 55,47 € / kk. Katso maksun tiedot.

Oston summa 599 €
Perustamismaksu 5 €
Käsittelykulu 0 €/kk
Korko 19,95 %
Kuukausierä 55,47 €/kk
Todellinen vuosikorko 23,80 %
Luoton kustannukset yhteensä 71,68 €
Yhteensä 670,68 €

Tämä on esimerkkilaskelma, joka on suoritettu 26.8.2021. Lopulliset luottotiedot näet ilmoittautumisvaiheessa, kun siirryt maksuvaiheeseen ja valitset Svea Paymentsin erämaksun.

Erämaksua haettaessa tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä tarkistamme osoite- ja luottotietosi. Erämaksun myöntää SVEA Ekonomi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit vaihtaa maksutapaa. Tarkista tarkemmat laina- ja toimitusehdot tästä

Suorita teoriat netissä

Kurssin kaikki teoriatunnit suoritetaan verkkokoulutuksena. Voit siis aloittaa kurssin hyvin pian ilmoittautumisen jälkeen – omaan tahtiisi.

Tarvitsetko ammattipätevyyttä?

Ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuorma- tai linja-autonkuljettaja vaaditaan ammattipätevyys.

Tarvitset C1E-korttia, kun ajoneuvo…

C1E-kurssin vaatimukset kuljettajalle

Ajo- ja teoriatuntien määrä?

C1E-kurssi sisältää 3 ajotuntia ja 3 teoriatuntia.

C1E-kurssiin kuulu aina

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi selkeät ohjeet, kuinka kurssi etenee ja mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi.