Siirry sisältöön

Koulutusten suorittaminen netissä on nykyaikainen ja helppo suoritustapa

Pitkien etäisyyksien Suomessa nettikoulutukset tuovat meille kaikille ajansäästöä ja mahdollistavat koulutettaville uudenlaisen opiskelumuodon. CAP Pro Academy kouluttaa alan uusia osaajia ja ammattilaisia niin lähi- kuin etäopetuksella.

Netissä järjestettävissä etäkoulutuksissa on kaksi suoritustapaa: luento ja valvottu itseopiskelu.

Koulutuksen suorittamiseen netissä on kaksi eri toteutustapaa

Valvotussa etäkoulutuksessa opiskelet itsenäisesti sinulle sopivassa aikataulussa viikon jokaisena päivänä

Valvottu etäkoulutus tapahtuu nimen mukaisesti valvotusti verkossa tietokoneella, tabletilla tai puhelimella ja sen ajankohta on lähiopetusta vapaammin päätettävissä.

Koulutuksessa perehdytään itsenäisesti oppimateriaaleihin ja tehdään tehtäviä. Valvomossa opettajan kautta saa apua kysymyksiin.

Voit suorittaa valvotun etäkoulutuksen oman aikataulusi mukaisesti viikon jokaisena päivänä koulutusvalvomon ollessa avoinna (ma-to klo 8.00 - 22.00, pe-su klo 8-16).

Voit suorittaa koulutuksen (7 h) joko yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä.

Seuraavat avoimet valvotut etäkoulutukset

Luentomuotoisessa etäkoulutuksessa olet yhdessä kollegoiden ja opettajan kanssa 

Luentomuotoinen etäkoulutus on kuin lähiopetusta, mutta se tapahtuu luentomaisesti netissä. Tämän vuoksi se ei ole sidottu paikkaan, mutta saat etuna yhteyden opettajaan, jolloin mieleen nousevat kysymykset voi esittää heti ja vastaukset saa saman tien. Sinun on mahdollista myös keskustella muiden osallistujien kanssa ja kuulla, millaisia kysymyksiä käsiteltävä asia heissä herättää.

Luentomuotoisissa etäkoulutuskoulutuksissa on tarkka alkamis ja päättymiskellonaika eikä siihen voi itse vaikuttaa.

Seuraavat avoimet luentomuotoiset etäkoulutukset

Kaikilla koulutuksilla on tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Kaikilla koulutuksillamme niin netissä kuin luokassa on tyytyväisyys- ja keskeytystakuu. Palautamme rahasi, jos et jostakin syystä käy koulutusta loppuun asti.

Jos siis sinua arveluttaa, että osaatko suorittaa koulutuksen netissä, voit rohkeasti vain kokeilla sitä. Jos sinulla siis tulee teknisiä ongelmia etkä pääse seuraamaan koulutusta, saat rahasi takaisin. Kokeile siis täysin riskittä. Olemme panostaneet siihen, että nettikoulutuksia voi suorittaa sujuvasti ilman erityisiä tietoteknisiä taitoja.

Kysy tarvittaessa lisätietoa asiakaspalvelusta.