Siirry sisältöön

Töihin CAP Pro Academyyn?

CAP Pro Academy on Suomen vahvin ammattilaisten kouluttaja. Tarjoamme laajan koulutustarjonnan työntekijöille, yrityksille ja julkisyhteisöille. Avoimia ja tilauskoulutuksia järjestämme muun muassa kuljetus- ja logistiikka-alalle, henkilöliikenteeseen ja teollisuuteen.

Koulutustarjontamme ammattikuljettajille on erityisen kattava. Luomme asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä.

Toimintamme alati laajentuessa etsimme joukkoomme ammattitaitoisia kouluttajia. Oletko sinä uusi työkaverimme?

CAP Pro Academylla on mahdollista työskennellä palkkatyössä tai oman yrityksen kautta sopimuskouluttajana. Arjen tueksi saat mukavan työyhteisön ja laajan asiantuntemuksen. Odotamme työntekijöiltämme ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. Erilaisten ihmisten kanssa toimiminen on avainasemassa.

Kuulostaako työ erilaisissa ammattiliikenteen koulutustehtävissä sinun jutultasi? Tunnetko alan kortti- ja lupa- sekä turvallisuuskoulutusten vaatimukset? Meillä pääset kehittämään osaamistasi.

Katso avoimet työpaikat alta ja hae pian sinulle parhaiten sopivaan tehtävään!

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot pätevyyksistäsi ja osaamisestasi – olemme sinuun yhteydessä!


Avoin hakemus

Avoin rekryhakemus
Mistä tehtävistä olet kiinnostunut? Miksi olisit meille hyvä työntekijä? Mikä on koulutuksesi?

Maximum file size: 50MB

Maximum file size: 50MB