Siirry sisältöön

Muutosturva – tukea työntekijöille muutostilanteessa

CAP Muutosturvapalvelu tarjoaa yrityksille ratkaisun hankkia työntekijöilleen tukea muutostilanteessa vastuullisesti ja samalla täyttäen lakisääteiset velvollisuutensa.

CAP Pro Academy on luotettava kumppani yrityksen muutostilanteessa. Asiantuntijamme ovat kokeneita kuljetus- ja logistiikka-alan ammattilaisia, ja palvelu soveltuu kaikille työntekijöille sisältäen yksilöllistä uravalmennusta yhdistettynä kuljetus- ja logistiikka-alan koulutuksiin.

CAP Muutosturvapalvelu

  • Jokainen työntekijä kohdataan yksilönä ja räätälöidään hänen henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa soveltuva palvelu.
  • Tunnemme hyvin kuljetus- ja logistiikka-alan työllistymismahdollisuudet sekä osaamistarpeet.
  • Toteutamme muutosturvapalvelua valtakunnallisesti.
  • Tuemme ja neuvomme työnantajia muutostilanteessa.

CAP Muutosturvapalveluun voidaan sisällyttää koulutuksia CAP Pro Academyn laajasta kuljetus- ja logistiikka-alan koulutustarjonnasta työntekijöiden toiveiden mukaisesti. Tarjoamalla alan koulutusta, työnantaja parantaa aidosti irtisanotun henkilön asemaa ja tukee hänen uudelleen työllistymistään.

Lainsäädäntö muutosturvasta

Tuotannollisista tai taloudellisista syistä irtisanotuilla työntekijöillä on oikeus lakisääteiseen muutosturvapalveluun, kun työsuhteen ehdot täyttävät tietyt määritelmät (Työsopimuslaki 7. luku 13 §). Laki koskee yrityksiä, joissa työskentelee vähintään 30 henkilöä ja työsuhteet ovat kestäneet yhtäjaksoisesti vähintään 5 vuotta työsuhteen päättymiseen mennessä ja henkilö on irtisanottu tuotannollis-taloudellisista syistä.


Ota yhteyttä

Sanna Aho

Palvelupäällikkö
0400 983 931
sanna.aho@cap.fi

Tuomo Kauppinen

Myyntijohtaja
0400 895 601
tuomo.kauppinen@cap.fi

Jätä viesti

Kerro tarpeistasi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä.

Tiedustele Muutosturva-palvelua