Siirry sisältöön

CAP Pro Academy – keitä me olemme?

CAP Pro Academy on ammattipätevyys- ja työelämäkoulutuksen asiantuntija. Laaja osaaminen, kokemus ja maanlaajuinen toiminta takaavat alan parhaat kouluttajat niin yksityishenkilöiden kuin suuryrityksien tarpeisiin.

Asiakkaamme tarvitsevat ammatillista koulutusta viranomaismääräyksien täyttämiseksi sekä osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseksi. CAP Pro Academyn tavoitteena on tarjota asiakkailleen ammatillista koulutusta niin turvallisuuden, laadun, ympäristöystävällisyyden, osaamisen kuin liiketoiminnan tuottavuuden kehittämiseksi sekä viranomaismääräyksien täyttämiseksi.

Hämeenlinna ja kumipyöräliikenne

Kumipyöräliikenne ja kuljettajien ammattipätevyys ovat olleet CAP-Groupin keskiössä vuodesta 2005. Tuolloin CAPin tarinan käynnistänyt Pekka Kari aloitti raskaiden ajoneuvojen ammattipätevyyden parissa ja loi toiminimen CAP-Koulutus. Vuonna 2009 Pasi Paakkari toi rinnalle autokoulutoiminnan ja ajatukset kuljettaja-alan uudistamisesta heräsivät eloon. Kehitystyötä tehtiin mm. simulaattoreiden ja verkkoteoriaopetuksen saralla.

2016 ammattiliikenne ja autokoulutoiminta päätyivät saman katon alle, kun emoyhtiö CAP-Group perustettiin. Ammattiliikennetoimintaa vahvistettiin ja osaamista ryhdyttiin vuonna 2018 keskittämään yritysostojen avulla. Kasvu käynnistettiin loppuvuonna 2018 ostamalla enemmistöosuus vuosaarelaisesta kuljettajakoulutusyrityksestä, Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy:stä. Yhteistyöllä kasvatettiin mahdollisuuksia asiakaslähtöisen koulutustarjonnan ja asiantuntijuuden kehittämiselle. 

Valtakunnallinen koulutuksen asiantuntija

Syyskuussa 2019 CAP-Group Oy osti enemmistöosuuden kuopiolaisesta raskaan liikenteen kuljettajakoulutuksiin erikoistuneesta Traffica Oy:sta. Yhdistyminen laajensi mm. maantieteellisiä toimintamahdollisuuksia. Kasvua tuettiin myös toisen kuopiolaisyrityksen, Suomen Kuljetusinstituutin ostolla tammikuussa 2020.

Kesäkuussa 2020 CAP-Group osti Antin Autokoulu Oy:n ja sen liiketoiminnasta eriytetyn Vanttera Group Oy:n. Tämä yhdistyminen vahvisti etenkin autokoulutoimintaa ja Vantteran myötä ammattiliikennekin sai lisävahvistusta. Loppuvuoden aikana valtakunnallinen, mutta alueellinen asiantuntijuus ja kokemus valjastettiin yhteiseen käyttöön, jonka johdosta koulutuksia pystytään jatkossa kehittämään ja monipuolistamaan tehokkaasti.

Tänä päivänä CAP Pro Academy tarjoaa yrityksille sekä yksityishenkilöille laadukasta, kustannustehokasta sekä joustavasti toteutettavaa koulutuspalvelua koko Suomessa. Tarjoamme kaikki palvelut niin uusien kuin kokeneiden henkilöiden osaamisen kehittämiseen, liittyivätpä ne esimerkiksi Rekry-, VOS-, Muunto- tai TäsmäKoulutuksiin. 

50,000+

Koulutettua kuljettajaa ja ammattilaista

30,000+

Jatkokoulutuspäivää

100+

Koulutusvaihtoehtoa

20+

vuoden kokemus