Siirry sisältöön

ADR-täydennyskurssi alk. 190,00

  • Luokkakoulutus
  • Monimuotokoulutus

ADR-täydennyskurssilla ylläpidät voimassa olevaa ADR-ajolupaasi.

Saat halutessasi tästä koulutuksesta 1-2 Traficomin ammattipätevyysmerkintää

Vaarallisten aineiden ajolupakoulutuksesta voidaan hyväksilukea kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutukseen 1-2 päivää. Ammattipätevyysmerkintöjen hinta on yhteensä 18,50 € (alv 0%).

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

 

ADR-täydennyskurssi täytyy suorittaa ennen voimassaolevan ADR-ajoluvan päättymistä, aikaisintaan 12 kk ennen ajoluvan vanhenemista. Jos ADR-ajolupa menee vanhaksi, sinun täytyy suorittaa peruskurssi uudelleen.

Täydennyskoulutuksen kesto riippuu ajoluvasta

Perusajoluvan (TP) uusija suorittaa kurssin yhden päivän luokkakoulutuksena ja lisäksi yhden tunnin seuraavana päivänä luokassa. Koulutuksen voi suorittaa myös monimuotokoulutuksena, jossa uusija suorittaa yhden päivän luokassa ja yhden tunnin verkkokoulutuksena.

Yhdistetyn perusajoluvan (TP17, luokat 1-9) uusija suorittaa kurssin kaksipäiväisenä luokkakoulutuksessa. Koulutuksen voi suorittaa myös monimuotokoulutuksena, jossa uusija suorittaa yhden päivän luokassa ja loput koulutuksesta verkkokoulutuksena.

Yhdistetty perusajolupa laajennettuna säiliöluvalla (TPS17) uusija suorittaa kurssin 2,5 päiväisenä luokkakoulutuksessa. Koulutuksen voi suorittaa myös monimuotokoulutuksena, jossa uusija suorittaa yhden päivän luokassa ja loput koulutuksesta verkkokoulutuksena.

Täydennyskurssin sisältö

ADR-täydennyskurssi antaa tietoa:

Lisäksi koulutuksessa kerrataan tärkeimmät vaarallisten aineiden ja esineiden kuljettamiseen liittyvät erityispiirteet.

Saat tästä koulutuksesta halutessasi 1-2 kuljettajan ammattipätevyysmerkintää

Vaarallisten aineiden ajolupakoulutuksesta voidaan hyväksilukea kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutukseen 1-2 päivää.

Ammattipätevyysmerkintöjen hinta on yhteensä 18,50 € (alv 0%).