Siirry sisältöön

C1-kortti alk. 479,00

C1-kortilla saat ajaa muita kuin D1- tai D-luokkaan kuuluvia ajoneuvoja, joiden kokonaismassa ylittää 3 500 kg mutta on enintään 7 500 kg ja joissa on paikka kuljettajan lisäksi enintään kahdeksalle henkilölle. Lisäksi C-luokan ajoneuvolla voi hinata ajoneuvoa (esim. peräkärryä), jonka kokonaismassa on enintään 750 kg.

Maksa osissa

Voit maksaa kurssin osissa Svea Paymentsin erämaksulla. Esim. 499 € hintainen C1-kurssi 12 kk maksuajalla: 46,21 € / kk. Katso maksun tiedot.

Oston summa 499 €
Perustamismaksu 5 €
Käsittelykulu 0 €/kk
Korko 19,95 %
Kuukausierä 46,21 €/kk
Todellinen vuosikorko 24,26 %
Luoton kustannukset yhteensä 60,55 €
Yhteensä 559,55 €

Tämä on esimerkkilaskelma, joka on suoritettu 23.8.2021. Lopulliset luottotiedot näet ilmoittautumisvaiheessa, kun siirryt maksuvaiheeseen ja valitset Svea Paymentsin erämaksun.

Erämaksua haettaessa tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä tarkistamme osoite- ja luottotietosi. Erämaksun myöntää SVEA Ekonomi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit vaihtaa maksutapaa. Tarkista tarkemmat laina- ja toimitusehdot tästä

Suorita teoriat netissä

Kurssin kaikki teoriatunnit suoritetaan verkkokoulutuksena. Voit siis aloittaa kurssin hyvin pian ilmoittautumisen jälkeen – omaan tahtiisi.

Tarvitsetko ammattipätevyyttä?

Ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuorma- tai linja-autonkuljettaja vaaditaan ammattipätevyys.

Tarvitset C1-korttia, kun ajoneuvo…

C-kurssin vaatimukset kuljettajalle

Ajo- ja teoriatuntien määrä?

C1-kurssi sisältää 3 ajotuntia ja 2 teoriatuntia.

C1-kurssiin kuulu aina

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi selkeät ohjeet, kuinka kurssi etenee ja mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi.