Siirry sisältöön

C-kortti alk. 499,00

Kuorma-autokortilla (C-kortti) saat ajaa muita kuin D1- tai D-luokkaan kuuluvia ajoneuvoja, joiden kokonaismassa ylittää 3 500 kg ja joissa on paikka kuljettajan lisäksi enintään kahdeksalle henkilölle. Lisäksi C-luokan ajoneuvolla voi hinata ajoneuvoa (esim. peräkärry), jonka kokonaismassa on enintään 750 kg.

C-ajokortti sisältää C1-luokan ajo-oikeuden.

Maksa osissa

Voit maksaa kurssin osissa Svea Paymentsin erämaksulla. Esim. 1299 € hintainen C-kurssi (korotus B-kortista) 12 kk maksuajalla: 120,30 € / kk. Katso maksun tiedot.

Oston summa 1 299,00 €
Perustamismaksu 5 €
Käsittelykulu 0 €/kk
Korko 19,95 %
Kuukausierä 120,30 €/kk
Todellinen vuosikorko 22,76 %
Luoton kustannukset yhteensä 149,61 €
Yhteensä 1448,61 €

Tämä on esimerkkilaskelma, joka on suoritettu 18.8.2021. Lopulliset luottotiedot näet ilmoittautumisvaiheessa, kun siirryt maksuvaiheeseen ja valitset Svea Paymentsin erämaksun.

Erämaksua haettaessa tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä tarkistamme osoite- ja luottotietosi. Erämaksun myöntää SVEA Ekonomi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit vaihtaa maksutapaa. Tarkista tarkemmat laina- ja toimitusehdot tästä

Suorita teoriat netissä

Kurssin kaikki teoriatunnit suoritetaan verkkokoulutuksena. Voit siis aloittaa kurssin hyvin pian ilmoittautumisen jälkeen – omaan tahtiisi.

Tarvitsetko ammattipätevyyttä?

Ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuorma- tai linja-autonkuljettaja vaaditaan ammattipätevyys.

Tarvitset C-korttia, kun ajoneuvo…

C-kurssin vaatimukset kuljettajalle

Ajo- ja teoriatuntien määrä?

Koulutuksen laajuus riippuu aikaisemmasta ajo-oikeudesta. Näet tuntimäärät, kun valitset ilmoittautumislomakkeella ensin sinulle sopivan paikkakunnan.

C-kurssiin kuulu aina

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi selkeät ohjeet, kuinka kurssi etenee ja mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi.