Siirry sisältöön

Fleetskills – ratkaisu pätevyyksien hallintaan

Fleetskills-palvelu yhdistää kuljetus- ja logistiikkayritysten hajallaan olevan tiedon koulutus-, pätevyys-, ohjeistus-, perehdytys-, kalusto- ja henkilöstötiedon yhteen paikkaan ja säästää näin työaikaa ja tuo kustannussäästöjä.

Katso video siitä, kuinka Villen kuljetusyritys hyötyy Fleetskillsistä

Tiedätkö, milloin kuljettajien pätevyydet vanhenevat, kuinka monta koulutusta kenelläkin on käymättä ja mitä koulutuksia on tulossa? Kuinka varmistat, että kuljettajalla on lain ja asiakkaiden vaatimat perehdytykset voimassa?

Fleetskills keskittää kaiken kuljettaja- ja pätevyystiedon hallinnan yhteen paikkaan. Tämä tuo yrityksellesi merkittävää ajan- ja rahansäästöä sekä poistaa liiketoiminnan riskejä.

Fleetskills lukee suositun Webauto-koulutusalustan rekisteritietoja, jotka kattavat noin 80% Suomen ammattikuljettajista. Kun siis järjestelmää otetaan käyttöön, kuljettajien pätevyystiedot ovat jo ajantasalla, eikä niitä tarvitse syöttää käsin.

Fleetskillsiä voidaan laajentaa moduuleilla yrityksen tarpeiden mukaan. Kuljettaja- ja pätevyystietojen hallinnan lisäksi Fleetskillsillä voit ylläpitää mm. kulkulupia, ohjeistuksia, perehdytyksiä sekä ajoneuvoja ja tarvikkeita.

  • Kaikki kuljettajatiedot tallessa yhdessä paikassa
  • Automaattiset hälytykset ja ilmoitukset
  • Työnantajan, kuljettajan ja alihankkijan näkymät
  • Toimii myös puhelimella
  • Tietoturva ja tietosuoja-asiat kerralla kuntoon

Haluan kuulla lisää Fleetskillsistä!

Jätä viesti. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottopyyntö