Siirry sisältöön

Fleetskills – ohjelmisto pätevyyksien hallintaan

Fleetskills-ohjelmisto yhdistää kuljetus- ja logistiikkayritysten hajallaan olevan tiedon koulutus-, pätevyys-, ohjeistus-, perehdytys-, kalusto- ja henkilöstötiedon yhteen paikkaan ja säästää näin työaikaa ja tuo kustannussäästöjä.

Fleetskills-ohjelmiston toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa CAP Pro Academyn sisaryritys Data Drivers Oy.

Tiedätkö, milloin kuljettajien pätevyydet vanhenee, kuinka monta koulutusta kenelläkin on käymättä ja mitä koulutuksia on tulossa? Kuinka varmistat, että kuljettajalla on lain- ja asiakkaiden vaatimat perehdytykset voimassa?

Fleetskills keskittää kaiken kuljettaja- ja pätevyystiedon hallinnan yhteen paikkaan. Tämä tuo yrityksellesi merkittävää ajan- ja rahansäästöä sekä poistaa liiketoiminnan riskejä.

Fleetskills lukee suositun Webauto-koulutusalustan rekisteritietoja, jotka kattavat noin 80% Suomen ammattikuljettajista. Kun siis järjestelmää otetaan käyttöön, kuljettajien pätevyystiedot ovat siis jo ajantasalla, eikä niitä tarvitse syöttää käsin.

Fleetskillsiä voidaan laajentaa moduuleilla yrityksen tarpeiden mukaan. Kuljettaja- ja pätevyystietojen hallinnan lisäksi Fleetskilsillä voit ylläpitää mm kulkulupia, ohjeistuksia, perehdytyksiä sekä ajoneuvoja ja tarvikkeita.

  • Kaikki kuljettajatiedot tallessa yhdessä paikassa
  • Automaattiset hälytykset ja ilmoitukset
  • Työnantajan, kuljettajan ja alihankkijan näkymät
  • Toimii myös puhelimella
  • Tietoturva ja tietosuoja-asiat kerralla kuntoon

Haluan kuulla lisää Fleetskillsistä!

Jätä viesti. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottopyyntö