Siirry sisältöön

CE-kortti (yhdistelmä) alk. 1 699,00

Yhdistelmäajoneuvokortilla (CE-kortti) saat ajaa yhdistelmiä, joissa on C-luokan vetoauto ja hinattavan ajoneuvon kokonaismassa ylittää 750 kg sekä yhdistelmiä, joissa on C1-luokan vetoauto ja hinattavan ajoneuvon kokonaismassa ylittää 750 kg ja yhdistelmän kokonaismassa ylittää 12 000 kg

CE-ajokortti sisältää C1E- ja BE-luokkien ajo-oikeudet.

Maksa rekkakortti (CE) osissa

Voit maksaa kurssin osissa Svea Paymentsin erämaksulla. Esim. 3 999 € hintainen CE-kurssi (korotus C-kortista) 12 kk maksuajalla: 370,35 € / kk. Katso maksun tiedot.

Oston summa 3 999 €
Perustamismaksu 5 €
Käsittelykulu 0 €/kk
Korko 19,95 %
Kuukausierä 370,35 €/kk
Todellinen vuosikorko 22,16 %
Luoton kustannukset yhteensä 450,20 €
Yhteensä 4 449,20 €

Tämä on esimerkkilaskelma, joka on suoritettu 26.8.2021. Lopulliset luottotiedot näet ilmoittautumisvaiheessa, kun siirryt maksuvaiheeseen ja valitset Svea Paymentsin erämaksun.

Erämaksua haettaessa tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä tarkistamme osoite- ja luottotietosi. Erämaksun myöntää SVEA Ekonomi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit vaihtaa maksutapaa. Tarkista tarkemmat laina- ja toimitusehdot tästä

Suorita teoriat netissä

Kurssin kaikki teoriatunnit suoritetaan verkkokoulutuksena. Voit siis aloittaa kurssin hyvin pian ilmoittautumisen jälkeen – omaan tahtiisi.

Tarvitsetko ammattipätevyyttä?

Ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuorma- tai linja-autonkuljettaja vaaditaan ammattipätevyys.

Tarvitset CE-korttia, kun ajoneuvo…

CE-kurssin vaatimukset kuljettajalle

Ajo- ja teoriatuntien määrä?

Koulutuksen laajuus riippuu aikaisemmasta ajo-oikeudesta. Näet tuntimäärät, kun valitset ilmoittautumislomakkeella ensin sinulle sopivan paikkakunnan.

CE-kurssin hintaan kuulu aina

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi selkeät ohjeet, kuinka rekkakurssi (CE) etenee ja mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi.