Siirry sisältöön

D-kortti (linja-autokortti) alk. 2 099

Linja-autokortilla (D-kortti) saat ajaa ajoneuvoja, joissa on paikka kuljettajan lisäksi yli kahdeksalle henkilölle sekä ajoneuvoyhdistelmiä, joissa on D-luokan vetoauto ja hinattava ajoneuvo, jonka kokonaismassa on enintään 750 kg.

D-ajokortti sisältää D1-luokan ajo-oikeuden.

Maksa linja-autokortti osissa

Voit maksaa kurssin osissa Svea Paymentsin erämaksulla. Esim. 2499 € hintainen D-kurssi (korotus C- tai D1-kortista) 12 kk maksuajalla: 231,43 € / kk. Katso maksun tiedot.

Oston summa 2 499 €
Perustamismaksu 5 €
Käsittelykulu 0 €/kk
Korko 19,95 %
Kuukausierä 231,43 €/kk
Todellinen vuosikorko 22,34 %
Luoton kustannukset yhteensä 283,21 €
Yhteensä 2782,21 €

Tämä on esimerkkilaskelma, joka on suoritettu 26.8.2021. Lopulliset luottotiedot näet ilmoittautumisvaiheessa, kun siirryt maksuvaiheeseen ja valitset Svea Paymentsin erämaksun.

Erämaksua haettaessa tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä tarkistamme osoite- ja luottotietosi. Erämaksun myöntää SVEA Ekonomi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit vaihtaa maksutapaa. Tarkista tarkemmat laina- ja toimitusehdot tästä

Suorita teoriat netissä

Kurssin kaikki teoriatunnit suoritetaan verkkokoulutuksena. Voit siis aloittaa kurssin hyvin pian ilmoittautumisen jälkeen – omaan tahtiisi.

Tarvitsetko ammattipätevyyttä?

Ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuorma- tai linja-autonkuljettaja vaaditaan ammattipätevyys.

Tarvitset D-korttia, kun ajoneuvo…

Linja-autokortin (D) vaatimukset kuljettajalle

Ajo- ja teoriatuntien määrä?

Koulutuksen laajuus riippuu aikaisemmasta ajo-oikeudesta. Näet tuntimäärät, kun valitset ilmoittautumislomakkeella ensin sinulle sopivan paikkakunnan.

D-kurssin hintaan kuulu aina

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi selkeät ohjeet, kuinka kurssi etenee ja mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi.

Viranomaiskulut

Viranomaiskulut maksetaan paikalliselle Ajovarmalle (Traficomin tieliikenteen lupa- ja tutkintotehtävien palveluntuottaja).

Ajokorttilupahakemus (sähköinen)
24 €
Teoriakoe
40 €
Ajokoe
112 €
Valinnaiset
Ajokorttilupahakemus Ajovarman palvelupisteestä
39 €
Suullinen teoriakoe 60 min.
107 €
Suullinen teoriakoe terveysperustein
40 €