Siirry sisältöön

Henkilönostinkoulutus

  • Luokkakoulutus

Henkilönostinkoulutuksen tavoitteena on varmistaa kuljettajien ja nostimien kanssa toimivien henkilöiden turvallisuus sekä estää vahingot. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa henkilönostinkortti.

Saat halutessasi tästä koulutuksesta myös Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Koulutuksesta saa halutessaan myös Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät netti- tai luokkakoulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.
 

Suorita netissä tai luokassa

Voit suorittaa koulutuksen nettikoulutuksena tai perinteisesti luokassa. Nettikoulutuksissa on kaksi erilaista toteutustapaa.

 

Kurssilla opit tuntemaan henkilönostimien ominaisuudet ja saat riittävästi tietoa nostimien tehokkaasta ja turvallisesta käytöstä työssäsi.

Henkilönostinkorttikoulutuksessa havainnollistetaan vastuiden läpikäynnin ja esimerkkien kautta käytännön toimet, joilla turvallisuus voidaan varmistaa. Koulutuksessa perehdytään henkilönostinten ominaisuuksien hallintaan, oikeaan käyttöön ja turvallisen työskentelyn toimintamalleihin.

Koulutuksen suorittaneet saavat todistuksen suoritettuaan kurssin. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa henkilönostinkortti.

Saat tästä koulutuksesta halutessasi kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän

Koulutuksesta saa Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.