Siirry sisältöön

Ennakoiva ajo -koulutukset alk. 69,00

  • Verkkokoulutus
  • Virtuaalikoulutus

Pakollinen ammattipätevyyden jatkokoulutus tavara -ja henkilöliikenteessä. Tarpeellinen kaikille tielläliikkujille.

Koulutuksesta saa ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tästä koulutuksesta saa Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Saat tästä koulutuksesta Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Suorita netissä tai luokassa

Voit suorittaa koulutuksen perinteisen luokkakoulutuksen lisäksi netissä. Nettikoulutus on helppo, edullinen, aikasäästävä tapa suorittaa koulutuksia.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

 

Oletko joutunut liikenteessä ”läheltä piti” tilanteeseen tai jopa onnettomuuteen? Tavaraliikenteen ja linja-autoliikenteen onnettomuudet ovat usein vakavia, koska kyseessä on raskas ajoneuvo. Onnettomuuden aiheuttamat aineelliset, henkiset ja yhteisölliset kustannukset ovat aina suuret.

Ennakoivan ajon koulutuksessa havainnollistetaan esimerkkien kautta, mitä turvallinen ja taloudellinen ajaminen vaatii tämän päivän liikenteessä. Käymme läpi laajasti liikenteen erilaiset vaaratilanteet sekä oman toiminnan vaikutuksen kokonaisturvallisuuteen. Opimme tunnistamaan riskit ja varautumaan niihin sekä ajamaan useita sekunteja tilanteiden edellä.

Päivän aiheita ovat mm.

Koulutuksemme tavoitteena on, ettei kenenkään tarvitse loukkaantua liikenteessä. Lisäksi taloudellisen ajamisen perusteiden sisäistäminen ja hyödyntäminen säästää kustannuksia.

Kouluttajamme ovat Liikenneturvan hyväksymiä ammattilaisia.

Tästä koulutuksesta saa kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutuksesta saa Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.