Siirry sisältöön

Asiakaspalvelu ja kuljettajan terveelliset elämäntavat 79,00

Järjestämistavat:

  • Etäkoulutus (valvottu itseopiskelu)

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että kuljettaja ymmärtää hyvän asiakaspalvelun perusteet sekä sen merkityksen kuljetusyrityksen toiminnalle.

Koulutusten järjestämismuoto on valvottu etäkoulutus, josta saa aina Traficomin myöntämän ammattipätevyysmerkinnän. Voi siis suorittaa kaikki viisi päivää valvottuna etäkoulutuksena.

Tästä koulutuksesta saa Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Saat tästä koulutuksesta Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Merkintä lähetetään Traficomille heti loppuun asti suoritetun koulutuksen jälkeen.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

Suorita kätevästi etäkoulutuksena

Valvottu etäkoulutus suoritetaan itsenäisesti opiskelemalla ruudulla näkyvää koulutusmateriaalia ja tekemällä tehtäviä. Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7 tuntia, 1 h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5 tuntia).

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että kuljettaja ymmärtää hyvän asiakaspalvelun perusteet sekä sen merkityksen kuljetusyrityksen toiminnalle. Hyvän asiakaspalvelun määritelmä sisältää ymmärryksen siitä, mitä se pitää sisällään ja kuinka sen tavoitteeseen päästään. Kuljettajan on osattava toimia erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, olipa kyseessä sitten livetapaaminen, puhelinkeskustelu tai sähköpostiviestintä. Lisäksi hänelle korostetaan liikennekäyttäytymisen roolia osana asiakaspalvelua.

Työhyvinvoinnin näkökulmasta kuljettajan tulee tarkastella monia tekijöitä. Fyysinen terveys ja oikeaoppiset työskentelyasennot ovat keskeisiä kuljettajan työhyvinvoinnille. Myös omien ruokailutottumusten ymmärtäminen on tärkeää, sillä ne vaikuttavat paitsi työsuoritukseen, myös kuljettajan henkiseen hyvinvointiin. Lopuksi, koulutus painottaa liikunnan merkitystä yksilön kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Tästä koulutuksesta saa kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutuksesta saa aina Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Lue lisää.

Verkkokoulutus on joustava tapa suorittaa kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus. Koulutuksen voi suorittaa yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä