Siirry sisältöön

Ajoneuvotekniikka-koulutus 69,00

Järjestämistavat:

  • Etäkoulutus (luento)

Kurssin tavoitteena on, että kuljettaja ymmärtää ajoneuvon, lisälaitteiden ja päällirakenteiden oikean käytön, sekä oman toimintansa vaikutukset kokonaistaloudelliseen toimintatapaan.

Koulutusten järjestämismuoto on etäkoulutus, josta saa aina Traficomin myöntämän ammattipätevyysmerkinnän. Voi siis suorittaa kaikki viisi päivää etäkoulutuksena.

Suorita etäkoulutuksena

Voit suorittaa nämä koulutukset kätevästi luentomuotoisena etäkoulutuksena, joissa on tarkka aloitusaika ja opetus tapahtuu etänä oikean opettajan johdolla. Voit seurata opetusta vaikka kotisohvaltasi.

Tästä koulutuksesta saa Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Saat tästä koulutuksesta Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Merkintä lähetetään Traficomille heti loppuun asti suoritetun koulutuksen jälkeen.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

Tekniikka kehittyy koko ajan todella nopeasti!

Esimerkiksi euro 4 päästöluokan koneen vaihtuessa euro 6 päästöluokan koneeseen ero on valtava. Vanhoilla opeilla ja ajotavoilla ei päästä parhaaseen lopputulokseen. Tarvitaan perehdytystä uuteen tekniikkaan, niin ammattilaisille kuin uusille kuljettajillekin. Mikäli kuljettaja ei hyödynnä tekniikkaa täysimääräisesti ja oikein, kärsii koko tuotantoketju alisuorittamisesta. Lisäksi hukataan niitä mahdollisuuksia ja kustannussäästöjä, joita uusi tekniikka tuo tullessaan.

Kurssin tavoitteena on, että kuljettaja ymmärtää ajoneuvon, lisälaitteiden ja päällirakenteiden oikean käytön, sekä oman toimintansa vaikutukset kokonaistaloudelliseen toimintatapaan. Lisäksi tuodaan esille miten säästetään ajoneuvon turhista korjaamokäynneistä. Edellytyksenä on tiedostaa nykyaikaisen ajoneuvotekniikan asettamat vaatimukset sekä mahdollisuudet kuljettajalle ympäristöystävällisyyden ja taloudellisuuden näkökulmasta.

Tästä koulutuksesta saa kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutuksesta saa aina Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Lue lisää.