Siirry sisältöön

Ajoneuvotekniikka-koulutus

Kurssin tavoitteena on, että kuljettaja ymmärtää ajoneuvon, lisälaitteiden ja päällirakenteiden oikean käytön, sekä oman toimintansa vaikutukset kokonaistaloudelliseen toimintatapaan.

Koulutuksesta saa ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tästä koulutuksesta saa Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Saat tästä koulutuksesta Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

 

Suorita netissä tai luokassa

Voit suorittaa koulutuksen perinteisen luokkakoulutuksen lisäksi netissä. Nettikoulutus on helppo, edullinen, aikasäästävä tapa suorittaa koulutuksia.

Tekniikka kehittyy koko ajan todella nopeasti!

Esimerkiksi euro 4 päästöluokan koneen vaihtuessa euro 6 päästöluokan koneeseen ero on valtava. Vanhoilla opeilla ja ajotavoilla ei päästä parhaaseen lopputulokseen. Tarvitaan perehdytystä uuteen tekniikkaan, niin ammattilaisille kuin uusille kuljettajillekin. Mikäli kuljettaja ei hyödynnä tekniikkaa täysimääräisesti ja oikein, kärsii koko tuotantoketju alisuorittamisesta. Lisäksi hukataan niitä mahdollisuuksia ja kustannussäästöjä, joita uusi tekniikka tuo tullessaan.

Kurssin tavoitteena on, että kuljettaja ymmärtää ajoneuvon, lisälaitteiden ja päällirakenteiden oikean käytön, sekä oman toimintansa vaikutukset kokonaistaloudelliseen toimintatapaan. Lisäksi tuodaan esille miten säästetään ajoneuvon turhista korjaamokäynneistä. Edellytyksenä on tiedostaa nykyaikaisen ajoneuvotekniikan asettamat vaatimukset sekä mahdollisuudet kuljettajalle ympäristöystävällisyyden ja taloudellisuuden näkökulmasta.

Tästä koulutuksesta saa kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutuksesta saa Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tiedustele haluamaasi koulutusta ja toteutustapaa alla olevalla lomakkeella.

Tiedustele koulutusta
Kerro tarvittavat lisätiedot: esim. kuinka monelle, missä ja milloin.
Jos tiedustelet yksityishenkilönä, jätä tyhjäksi.