Siirry sisältöön

Ajo-lepoaikasäädökset ja asiakaspalvelu 79,00

Järjestämistavat:

  • Etäkoulutus (valvottu itseopiskelu)

Koulutuksen tavoitteena on, että kuljettaja tuntee ajo- ja lepoaikasäädökset ja osaa soveltaa niitä työssään. Kuljettaja ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen kuljetusyrityksen toiminnalle.

Koulutusten järjestämismuoto on valvottu etäkoulutus, josta saa aina Traficomin myöntämän ammattipätevyysmerkinnän. Voi siis suorittaa kaikki viisi päivää valvottuna etäkoulutuksena.

Tästä koulutuksesta saa Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Saat tästä koulutuksesta Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Merkintä lähetetään Traficomille heti loppuun asti suoritetun koulutuksen jälkeen.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

Suorita kätevästi etäkoulutuksena

Valvottu etäkoulutus suoritetaan itsenäisesti opiskelemalla ruudulla näkyvää koulutusmateriaalia ja tekemällä tehtäviä. Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7 tuntia, 1 h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5 tuntia).

Koulutuksessa pyritään varmistamaan, että kuljettajat ovat paitsi päteviä ja vastuullisia liikenteessä, myös taitavia asiakaspalvelussa. Koulutuksen aikana käydään läpi ajo- ja lepoaikasäädöksiä, ja opetetaan kuinka niitä tulee noudattaa käytännössä. Tämä auttaa kuljettajaa ymmärtämään vastuunsa ja velvollisuutensa, sekä toimimaan oikein erilaisissa poikkeustilanteissa.

Lisäksi koulutuksessa paneudutaan hyvän asiakaspalvelun määritelmään ja sen merkitykseen kuljetusyrityksen toiminnalle. Käymme läpi, miten erinomaista asiakaspalvelua voidaan tarjota eri alustoilla, kuten livetapaamisissa, puhelimitse ja sähköpostitse, ja miten liikennekäyttäytyminen vaikuttaa asiakaspalveluun.

Tästä koulutuksesta saa kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutuksesta saa aina Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Lue lisää.

Verkkokoulutus on joustava tapa suorittaa kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus. Koulutuksen voi suorittaa yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä