Siirry sisältöön

ADR-tiedostava koulutus

Koulutus on suunnattu varasto- ja terminaalityöntekijöille sekä kaikille, jotka tarvitsevat työssään tietoa vaarallisten aineiden turvallisesta käsittelystä tai niiden tilapäisestä säilytyksestä.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät netti- tai luokkakoulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.
 

Uusi monimuotokoulutus!

Nyt ADR-kursseja on mahdollista suorittaa yhdistettynä luokka- ja verkko-opetuksena. Eli osa suorituksesta tapahtuu luokkatilassa ja loput verkkoyhteyden kautta itseopiskeluna. Tämä tuo selvää ajan ja rahan säästöä.

 
 

Vaarallisten aineiden kuljetukseen tai tilapäiseen säilytykseen liittyviä tehtäviä (kuten pakkaamista, lähettämistä, laivaamista, lastaamista, kuormaamista, kuljetusta tai purkamista) suorittavalla henkilöllä tulee olla lainsäädännön edellyttämä kuljetuksen turvallisuuden varmistava koulutus tai muu pätevyys tehtävään sekä riittävän usein toistuva täydennyskoulutus.

Koulutuksen suorittaneet saavat todistuksen tiedostavan koulutuksen suorittamisesta. Koulutuksessa ei suoriteta ADR-ajolupaa.

Tiedustele haluamaasi koulutusta ja toteutustapaa alla olevalla lomakkeella.

Tiedustele koulutusta
Kerro tarvittavat lisätiedot: esim. kuinka monelle, missä ja milloin.
Jos tiedustelet yksityishenkilönä, jätä tyhjäksi.