Siirry sisältöön

Kuorma-autonkuljettaja, Helsinki

Tämän koulutuksen hakuaika on päättynyt

Hakuaika päättyy: 2.1.2023

Koulutus alkaa: 16.1.2023

Koulutuspaikkoja: 6

Sijainti: Helsinki,

Haluatko edistää ilmastoystävällisten kuljetuspalvelujen käyttöä ja olla mukana luomassa vihreämpää tulevaisuutta? Kuljetusliike A2B on kotimainen kasvuyritys ja ekologisen kuljettamisen pioneeri Suomessa, joka etsii nyt uusia Kuorma-autonkuljettajia Helsinkiin. Kuorma-autonkuljettaja RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä A2B:n kuljettajaksi. Hae mukaan RekryKoulutukseen ja me koulutamme sinut kuljetusalan ammattilaiseksi!

RekryKoulutuksen Kuvaus

RekryKoulutuksen kesto on 110 päivää, jonka aikana sinulle koulutetaan kaikki työssä vaadittava osaaminen ja koulutuksen päätteeksi tarjoamme koulutuksen hyväksytysti suorittaneille vakituisen työpaikan. Koulutukseen haetaan niin uusia alalle töihin haluavia, kuljetus -ja logistiikka alasta kiinnostuneita, kuin jo alasta ennestään kokemusta omaavia tekijöitä.

Kuljettajan tehtävässä viihtyvät erinomaisesti henkilöt, jotka pitävät vaihtelevasta, liikkuvasta ja fyysisestäkin työstä, jossa asiakaspalvelu on hyvin keskeisessä roolissa. Hyväntuuliset ja kohteliaat kuljettajat jäävät aina parhaiten asiakkaiden mieleen.

Työtehtävästä

A2B:n kuljettajana saat allesi modernin ja ekologisen kuljetuskaluston sekä kuulut reiluun ja kannustavaan työyhteisöön. Kourma-autonkuljettajan palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme kuorma-autoalan työehtosopimusta. Aloittelevan kuljettajan palkka on 14,50 €/tunti.

A2B:ssa on työtä vain arkisin ma-la ja lauantaina aamu/päivävuoro keskimäärin kerran kuussa. Joillakin autoilla on aikaisia aloituksia, mutta käytännössä kaikki tekevät päivätyötä.

Työntekijöissä A2B arvostaa luotettavuutta, vastuullisuutta ja hyväntuulista palveluasennetta sekä tahtotilaa hoitaa työnsä hyvin osana yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä.

Koulutuksen sisältö ja koulutusjärjestelyt

Koulutus järjestetään Helsingissä 16.1.2023 – 22.6.2023 (110 päivää).

Koulutukseen kuuluvat mm. C-ajokorttikoulutus, ajoneuvotekniikka, ADR, kuormaaminen ja kuorman varmistaminen, sähköisten rahtikirjojen käsittely, ennakoivan ajon koulutus, asiakaspalvelu, lämpötilakontrolloidut elintarvikekuljetukset, lääkekuljetukset, hygieniapassi, työturvallisuuskortti, trukkikortti ja trukkiturvallisuus. Teoriaopetus järjestetään pääsääntöisesti ma-pe klo 08.00–16.00 Helsingissä CAP Pro Academyn tiloissa.

Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjakso, minkä aikana syvennetään työpaikkaohjaajan ohjauksessa koulutuksessa opittuja tietoja ja taitoja. Myös muun koulutuksen aikana voi olla työssäoppimista ja sitä tapahtuu kaikkina vuorokaudenaikoina ja viikonpäivinä. Työssäoppiminen tehdään A to B Finland Oy normaaleissa työtehtävissä.

Työssäoppiminen tapahtuu A2B Finland Oy:n terminaalissa Helsingin Metsälässä sekä muissa yrityksen normaaleissa työtehtävissä. Työssäoppiminen järjestetään yrityksen työaikojen mukaan kaikkina viikonpäivinä.

Kenelle koulutus on suunnattu?

RekryKoulutukseen voi hakea kuljettajan työtehtävistä kiinnostuneet ja motivoituneet, vähintään 21-vuotta täyttäneet B-luokan ajokortin omaavat. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kuljettajan työstä, me koulutamme sinulle uuden ammatin (sisältäen mm. C-kortin ja pätevyydet). Suomen kielen kielitaitovaatimustaso on B1 henkilöillä, joiden äidinkieli ei ole suomi. 

Työnantaja

A2B Finland Oy on ekologisen kuljettamisen pioneeri Suomessa, jonka missio Suomen ensimmäiseksi täysin ekologiseksi kuljetuspalveluksi alkoi vuonna 2010. Yrityksen 55 auton kalusto on nykyaikainen ja ilmastoystävällinen, käytössä on useita malleja eri kokoisia pakettiautoja sekä perälaudallisia, erilliskorein varusteltuja kuorma-autoja, jotka toimivat uusiutuvilla polttoaineilla. Suurin osa ajoneuvoista on täysin kylmäkuljetuksiin varusteltuja. Moderni terminaali sijaitsee Helsingin Metsälässä ja yritys työllistää 60 henkilöä. Yrityksellä on kattavat kuljetuspalvelut pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueilla. Yritysjakeluissa he palvelevat myös valtakunnallisesti. 

Koulutuksen hinta

Koulutus on oppilaalle maksuton. Opiskelija maksaa vain omaan käyttöönsä jäävät kortit sekä viranomaismaksut.

  • Ajokorttilupa 39€
  • Tarvittaessa lääkärintodistus (B-kortilliset) ja tarvittavat valokuvat 
  • Perustason ammattipätevyyden kirjaamismaksu 18,50€ 
  • Ammattipätevyyskortti 50 € 
  • Digipiirturikortti 104 € 

Viranomaishinnat 10.11.2022 mukaiset, muutokset mahdollisia.


Tervetuloa opiskelemaan alan ammattilaiseksi ja työllistymään kotimaiseen ekologisen kuljettamisen kasvuyritykseen!