Siirry sisältöön

Verkkokoulutukset vain 69 €!

Tarjous voimassa koko kesän 31.8. asti. (Normaalisti hinta 79 €. Hintaan lisätään alv 24 % + rekisteröitymismaksu 11 €. Verollinen hinta 96,56 €.)

Ensiapukoulutukset

  • Luokkakoulutus
  • Verkkokoulutus
  • Virtuaalikoulutus

Hätäensiapu ja ensiapukoulutuksia ammattikuljettajille ja muihin työelämän tarpeisiin.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät netti- tai luokkakoulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.
 

Etsitkö ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintää

Osasta ensiapukoulutuksista saat halutessasi kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Tieto tästä on merkitty koulutuskalenteriin.

 

Ensiaputaidot ovat kansalaistaito

Ensiapukoulutus antaa valmiudet pysyä toimintakykyisenä ja rauhallisena, niin isommissa kuin pienemmissäkin hätätilanteissa. Ensiapukoulutuksen käyneet henkilöt kykenevät monesti toimimaan oikein ensimmäisten minuuttien aikana.

Löydät CAP Pro Academyn kurssivalikoimasta Suomen Punaisen Ristin hyväksymät SPR Hätäensiapu 8t -koulutukset sekä SPR Ensiapukurssi EA1-koulutukset.

Ensiapukoulutus antaa henkilölle:

CAP Pro Academyn tarjoama ensiapukoulutus antaa sen käyneelle henkilölle sertifioidun todistuksen (SPR Ensiapukurssi EA1 ja SPR Hätäensiapu 8t) joka toimii osoituksena ensiaputaidoista koko EU:n alueella. Työturvallisuuslaki edellyttää työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpitämistä. Lisäksi sähköturvallisuusstandardi SFS 6002 edellyttää, että töissä, jotka suoritetaan sähkölaitteistoissa tai niiden läheisyydessä, tulee olla riittävä määrä ensiapukoulutettuja henkilöitä, jotka osaavat antaa ensiapua sähköiskuissa ja palovammojen hoidossa.

Ammattikuljettajan ensiapukoulutuksesta on mahdollista saada myös kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintä. Kaksipäiväisen EA1 -kurssin suorittamisesta on mahdollista saada kaksi kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintää.

Ensiapuvalmiutta on pidettävä yllä jatkuvasti. Tämän takia elvytystoimenpiteitä on syytä harjoitella vähintään kolmen vuoden välein.