Siirry sisältöön

Säiliöautonkuljettaja, Turku

Tämän koulutuksen hakuaika on päättynyt

Hakuaika päättyy: 17.1.2022

Koulutus alkaa: 7.2.2022

Koulutuspaikkoja: 8

Sijainti: Turku,

Hae koulutuksia

Kysy lisätietoja

CAP Pro Academy järjestää yhteistyössä Powder-Trans Oy:n ja TE-palveluiden kanssa Rekrykoulutuksen Turussa. Koulutuksen yhteydessä suoritetaan CE-kortti ja tavoitteena on työllistyä suoraan Powder-Transiin säiliöautonkuljettajaksi.

Vaatimukset koulutettavalle

  • Sinun tulee olla työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä
  • Ikä vähintään 21 vuotta
  • Vähintään B-luokan ajo-oikeus

Koulutuksen hinta

Koulutus on oppilaalle maksuton. Opiskelija maksaa vain omaan käyttöönsä jäävän viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvat maksut (esim. ajokortti).

  • Ajokorttilupa 37€
  • Tarvittaessa lääkärintodistus (B-kortilliset) ja tarvittavat valokuvat
  • Perustason ammattipätevyyden kirjaamismaksu 18,50€
  • Ammattipätevyyskortti 50 €
  • Digipiirturikortti 104 €

(Hinnat 14.12.2021 tilanteen mukaan. Muutokset mahdollisia.)

Koulutuksen sisältö

Koulutukseen kuuluu mm. C -ja CE -ajokorttikoulutus, tavaraliikenteen perustason ammattipätevyys, työturva-ja ensiapu 1. Koulutukseen kuuluu myös säiliökuljetuksiin liittyvä osaaminen, jossa syvennytään säiliöauton tekniikkaan ja säiliöajoneuvon kuormaamiseen sekä kuorman purkamiseen. Koulutuksessa keskisenä teemana on turvallisuus eri työtehtävissä ja liikenteessä säiliöajoneuvolla.

Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjakso, minkä aikana syvennetään työpaikkaohjaajan ohjauksessa koulutuksessa opittuja tietoja ja taitoja. Tämän jakson aikana on tarkoitus, että opiskelija oppii ja pystyy jo itsenäiseen työskentelyyn. Myös muun koulutuksen aikana voi olla työssäoppimista ja sitä tapahtuu kaikkina vuorokaudenaikoina ja viikonpäivinä. Työssäoppiminen tehdään Powder-Trans Oy:n normaaleissa työtehtävissä.

Koulutusjärjestelyt

Teoriaopetus toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Ajo-opetusta järjestetään myös iltaisin ja työssäoppiminen yrityksen normaalien työaikojen puitteissa.

Lisätietoja koulutuksesta:

Kouluttajan edustaja:
Kari Suutarinen, puh. 0500 847 864, kari.suutarinen@cap.fi

Powder-Trans Oy:n edustaja:
Juha Hietakari, juha.hietakari@powder-trans.fi, p. 020 779 2060.