Siirry sisältöön

Luokkakoulutukset vain 89 €!

Tarjous voimassa koko kesän 31.8. asti. (Normaalisti hinta 115 €. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 % + rekisteröitymis- ja materiaalimaksut. Verollinen hinta yhteensä 133,76 €.)

Verkkokoulutukset vain 69 €!

Tarjous voimassa koko kesän 31.8. asti. (Normaalisti hinta 79 €. Hintaan lisätään alv 24 % + rekisteröitymismaksu 11 €. Verollinen hinta 96,56 €.)

Trukkikorttikoulutus

Koulutus antaa valmiudet ja tietotaidon kuljettajan vastuisiin, velvoitteisiin ja trukin oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Koulutuksen suorittaneet saavat trukkikortin. Lisäksi koulutuksesta saa halutessaan kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista koulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

 

Saat halutessasi tästä koulutuksesta myös Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Koulutuksesta saa halutessaan myös Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Trukkikoulutus luo työturvallisuutta

Virheellinen trukin käyttö voi aiheuttaa vakaviakin henkilövahinkoja työpaikalla. Lisäksi materiaalivahinkojen korvausvastuut voivat olla suuria. Trukkikoulutus on suunnattu henkilöille, jotka joutuvat työssään käyttämään trukkia satunnaisesti tai säännöllisesti. Koulutuksella edistetään työturvallisuutta ja se antaa kuskille valmiudet teknisiin perusasioihin.

Koulutuksessa:

Koulutus antaa valmiudet ja tietotaidon kuljettajan vastuisiin, velvoitteisiin ja trukin oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Koulutuksen suorittaneet saavat trukkikortin todisteeksi trukinkuljettajapätevyydestään.

Saat tästä koulutuksesta halutessasi kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän

Koulutuksesta saa Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tiedustele haluamaasi koulutusta ja toteutustapaa alla olevalla lomakkeella.

Tiedustele koulutusta
Kerro tarvittavat lisätiedot: esim. kuinka monelle, missä ja milloin.
Jos tiedustelet yksityishenkilönä, jätä tyhjäksi.