Siirry sisältöön

Ensiapukoulutukset ammattikuljettajille 69,00

Järjestämistavat:

  • Luokkakoulutus
  • Etäkoulutus (luento)

Hätäensiapu ja ensiapukoulutuksia (EA1) ammattikuljettajille ja muille työelämän ammattilaisille.

Koulutuksia järjestetään luokassa sekä netissä. Netissä järjestämismuotona on etäkoulutus, josta saa aina Traficomin myöntämän ammattipätevyysmerkinnän. Voi siis suorittaa kaikki viisi päivää etäkoulutuksena.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

Etsitkö ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintää

Osasta ensiapukoulutuksista saat halutessasi kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Tieto tästä on merkitty koulutuskalenteriin.

Suorita netissä tai luokassa

Voit suorittaa koulutuksen perinteisen luokkakoulutuksen lisäksi netissä. Nettikoulutus on helppo, edullinen, aikasäästävä tapa suorittaa koulutuksia.

Ensiaputaidot ovat kansalaistaito

Ensiapukoulutus antaa valmiudet pysyä toimintakykyisenä ja rauhallisena, niin isommissa kuin pienemmissäkin hätätilanteissa. Ensiapukoulutuksen käyneet henkilöt kykenevät monesti toimimaan oikein ensimmäisten minuuttien aikana.

Löydät CAP Pro Academyn kurssivalikoimasta Suomen Punaisen Ristin hyväksymät SPR Hätäensiapu 8 t -koulutukset sekä SPR Ensiapukurssi EA1-koulutukset.

Ensiapukoulutus antaa henkilölle:

CAP Pro Academyn tarjoama ensiapukoulutus antaa sen käyneelle henkilölle sertifioidun todistuksen (SPR Ensiapukurssi EA1, SPR Hätäensiapu 8 t tai SPR Hätäensiapu 4t ), joka toimii osoituksena ensiaputaidoista koko EU:n alueella. Työturvallisuuslaki edellyttää työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpitämistä. Lisäksi sähköturvallisuusstandardi SFS 6002 edellyttää, että töissä, jotka suoritetaan sähkölaitteistoissa tai niiden läheisyydessä, tulee olla riittävä määrä ensiapukoulutettuja henkilöitä, jotka osaavat antaa ensiapua sähköiskuissa ja palovammojen hoidossa.

Ammattikuljettajan ensiapukoulutuksesta on mahdollista saada myös kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintä. Kaksipäiväisen EA1 -kurssin suorittamisesta on mahdollista saada kaksi kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintää.

Ensiapuvalmiutta on pidettävä yllä jatkuvasti. Tämän takia elvytystoimenpiteitä on syytä harjoitella vähintään kolmen vuoden välein.