Siirry sisältöön

Ennakoiva ajo -koulutukset 115,00

Järjestämistavat:

  • Luokkakoulutus
  • Etäkoulutus (luento)
  • Etäkoulutus (valvottu itseopiskelu)

Ennakoivan ajon koulutus on pakollinen ammattipätevyyden jatkokoulutus tavara -ja henkilöliikenteessä. Sen voi suorittaa luokkakoulutuksen lisäksi kätevästi verkko- tai etäkoulutuksena.

Koulutuksia järjestetään luokassa sekä netissä. Netissä järjestämismuotona on etäkoulutus (itseopiskelu- tai luentomuotoisena), joista molemmista saa aina Traficomin myöntämän ammattipätevyysmerkinnän. Voit siis suorittaa kaikki viisi päivää CAP Pro Academyn järjestämissä nettikoulutuksissa.

Suorita netissä tai luokassa

Voit suorittaa tämän koulutuksen luokkakoulutuksen lisäksi etäkoulutuksena.

Luentomuotoisessa etäkoulutuksessa on tarkka aloitusaika ja opetus tapahtuu etänä oikean opettajan johdolla. Valvotuissa etäkoulutuksissa opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja aikataulu on joustavampi.

Tästä koulutuksesta saa Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Saat tästä koulutuksesta Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Merkintä lähetetään Traficomille heti loppuun asti suoritetun koulutuksen jälkeen.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

Oletko joutunut liikenteessä ”läheltä piti” tilanteeseen tai jopa onnettomuuteen? Tavaraliikenteen ja linja-autoliikenteen onnettomuudet ovat usein vakavia, koska kyseessä on raskas ajoneuvo. Onnettomuuden aiheuttamat aineelliset, henkiset ja yhteisölliset kustannukset ovat aina suuret.

Ennakoivan ajon koulutuksessa havainnollistetaan esimerkkien kautta, mitä turvallinen ja taloudellinen ajaminen vaatii tämän päivän liikenteessä. Käymme läpi laajasti liikenteen erilaiset vaaratilanteet sekä oman toiminnan vaikutuksen kokonaisturvallisuuteen. Opimme tunnistamaan riskit ja varautumaan niihin sekä ajamaan useita sekunteja tilanteiden edellä.

Päivän aiheita ovat mm.

Koulutuksemme tavoitteena on, ettei kenenkään tarvitse loukkaantua liikenteessä. Lisäksi taloudellisen ajamisen perusteiden sisäistäminen ja hyödyntäminen säästää kustannuksia.

Kouluttajamme ovat Liikenneturvan hyväksymiä ammattilaisia.

Tästä koulutuksesta saa kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutuksesta saa aina Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Lue lisää.