Siirry sisältöön

Ajo-lepoaikasäädökset ja kuljettajan henkinen hyvinvointi 79,00

Järjestämistavat:

  • Etäkoulutus (valvottu itseopiskelu)

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että kuljettaja ymmärtää ja osaa noudattaa ajo- ja lepoaikasäädöksiä työssään.

Koulutusten järjestämismuoto on valvottu etäkoulutus, josta saa aina Traficomin myöntämän ammattipätevyysmerkinnän. Voi siis suorittaa kaikki viisi päivää valvottuna etäkoulutuksena.

Tästä koulutuksesta saa Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Saat tästä koulutuksesta Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Merkintä lähetetään Traficomille heti loppuun asti suoritetun koulutuksen jälkeen.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

Suorita kätevästi etäkoulutuksena

Valvottu etäkoulutus suoritetaan itsenäisesti opiskelemalla ruudulla näkyvää koulutusmateriaalia ja tekemällä tehtäviä. Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7 tuntia, 1 h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5 tuntia).

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että kuljettaja ymmärtää ja osaa noudattaa ajo- ja lepoaikasäädöksiä työssään. Kuljettajan tulee olla tietoinen vastuistaan ja velvollisuuksistaan näiden säännösten suhteen sekä tietää, kuinka toimia poikkeustilanteissa. Lisäksi koulutus korostaa levon, henkisen hyvinvoinnin ja työyhteisön roolia työhyvinvoinnissa sekä päihteiden vaikutusta henkiseen tasapainoon.

Tästä koulutuksesta saa kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän.

Koulutuksesta saa aina Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Lue lisää.

Verkkokoulutus on joustava tapa suorittaa kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus. Koulutuksen voi suorittaa yhdessä päivässä tai kahtena peräkkäisenä päivänä