Siirry sisältöön

Turvallisuusneuvonantaja

Turvallisuusneuvonantaja-koulutuksissa opetamme vaarallisten aineiden kanssa toimimiseen liittyvät määräykset ja tarjoamme ammattimaisen koulutuksen käytännön tilanteisiin.

Koulutuksesta saa ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

Saat halutessasi tästä koulutuksesta myös Traficomin ammattipätevyysmerkinnän

Koulutuksesta saa halutessaan myös Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Yrityksillä, jotka kuljettavat tai kuormaavat vaarallisia aineita tai joiden toiminnalla on muuten vaikutusta näiden aineiden kuljetusturvallisuuteen tie- ja/tai rautatiekuljetuksissa, on nimettävä erityisesti tätä tarkoitusta varten koulutettu henkilö yrityksen turvallisuusneuvonantajaksi. Turvallisuusneuvonantajaa koskeva lainsäädäntö on annettu valtioneuvoston asetuksella 274/2002.

Turvallisuusneuvonantaja-koulutuksissa opetamme vaarallisten aineiden kanssa toimimiseen liittyvät määräykset ja tarjoamme ammattimaisen koulutuksen käytännön tilanteisiin.

Valitse kaksi- tai kolmipäiväinen koulutus

TNA-koulutus on kaksi- tai kolmepäiväinen, riippuen osallistujan olemassaolevista tiedoista ja osaamisesta.

Kolmen päivän koulutusta suosittelemme ensimmäistä kertaa kokeeseen osallistuville sekä heille, joille tieto vaarallisten aineiden kuljetus- ja pakkausmääräyksistä ei ole tuttu entuudestaan.

Kahden päivän pituinen koulutus sopii hyvin niille henkilöille, jotka ovat menossa uusimaan turvallisuusneuvonantajapätevyyttään Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin järjestämään koetilaisuuteen.

Kouluttajamme laaja ammattiosaaminen ja työskentely turvallisuusneuvonantaja sekä vuosien kokemus valvonnasta takaavat sen, että koulutuksen jälkeen jokainen osallistuja osaa toimia turvallisuusneuvonantajana.

Kokeen suorittamalla pätevyys voimaan 5 vuodeksi kerrallaan

Turvallisuusneuvonantajaksi nimettävän henkilön tulee suorittaa koe, jonka ottaa vastaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficom. Koe käsittää kaikki vaaralliset aineet tai kokelaan ennakkoilmoituksen mukaan yhteen tai useampaan vaarallisten aineiden ryhmään kuuluvat aineet.

Kokeen hyväksytysti suorittaneelle myönnetään todistus viideksi vuodeksi tutkinnon edellyttämässä laajuudessa. Todistuksen voimassaoloa voidaan jatkaa viidellä vuodella, mikäli henkilö suorittaa täydennyskokeen todistuksen viimeisen voimassaolovuoden aikana.

Saat tästä koulutuksesta halutessasi kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän

Koulutuksesta saa Traficomin myöntämän kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän.

Tiedustele haluamaasi koulutusta ja toteutustapaa alla olevalla lomakkeella.

Tiedustele koulutusta
Kerro tarvittavat lisätiedot: esim. kuinka monelle, missä ja milloin.
Jos tiedustelet yksityishenkilönä, jätä tyhjäksi.