Siirry sisältöön

Palveluliikenteen kuljettaja, Helsinki

Tämän koulutuksen hakuaika on päättynyt

Hakuaika päättyy: 5.9.2022

Koulutus alkaa: 3.10.2022

Koulutuspaikkoja: 12

Sijainti: Helsinki,

Nyt sinulla on mahdollisuus saada itsellesi erityisryhmien kuljettajan pätevyydet ja työllistyä lyhyen RekryKoulutuksen kautta Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy:lle. Lähtövaatimuksena B -luokan ajokortti ja aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan. Tervetuloa mukaan opiskelemaan alan ammattilaiseksi!

Kuvaus

Työskentely Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy:ssä sisältää monipuolisesti henkilöliikenteen kuljetuksia, yhtiö on erikoistunut erityisryhmien kuljettamiseen.

Erityisryhmien kuljettamiseen erikoistuneita palvelukuljettajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Etsimme yritykseemme lisää alasta kiinnostuneita uusia kuljettajia. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kuljettajan työstä, me koulutamme sinulle erityisryhmien kuljettajan pätevyydet sekä kuljettajan työssä vaadittavan osaamisen.

RekryKoulutuksen kesto on 50 päivää, jonka aikana koulutamme kaiken työssä vaadittavan osaamisen ja koulutuksen päätteeksi tarjoamme koulutuksen hyväksytysti suorittaneille toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen. Työntekijöissä arvostamme palveluhenkisyyttä, omatoimisuutta ja ahkeruutta. Mikäli omaat aikaisempaa kokemusta sote-alalta, se katsotaan eduksi.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu työttömille työnhakijoille sekä määräaikaisessa työsuhteessa oleville, jotka suunnittelevat alanvaihtoa (aiemman työsuhteen tulee päättyä ennen koulutuksen alkua).

Hakijoilta edellytetään ahkeruutta, täsmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä toimia myös paineen alla. Työn oppii koulutuksen aikana, joten aiempaa kokemusta kuljetusalalta ei vaadita. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja päiväaikaan, mutta valmius vuorotyöhön on hyvä olla.

Koulutukseen voivat hakea kaikki henkilöliikenteen kuljettajan työtehtävistä kiinnostuneet työnhakijat, joilla on ollut B-luokan ajokortti vähintään vuoden voimassa. Riittävä suullinen ja kirjallinen Suomen kielen taito on myös edellytys koulutukseen hakemiselle.

Koulutuksen sisältö ja tavoite

Koulutukseen sisältö henkilökohtaistetaan koulutuksen alussa, koulutussisältöjä mm.

 • turvallisuus ja työympäristö
 • ensiapukoulutus
 • ammattikuljettajan asiakaspalvelu ja laatumittarit
 • ennakoivan ja taloudellisen ajon koulutus
 • erityisryhmien kuljettaminen
 • koululaiskuljetukset
 • liikenneympäristö
 • taksamittarin käyttö ja tilaajan ohjeet kuljetuksien suorittamisesta
 • työkunnon ylläpito ja ergonomia
 • ajotapakoulutus ja seuranta
 • ajoneuvotekniikka

Palvelukuljettaja kohtaa työssään erilaisia asiakaskohderyhmiä ja täten keskeistä on hyvä asiakaspalvelu. Työnantaja arvostaa oma-aloitteisuutta, sitoutumista työhön, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä.

Koulutuksen tavoitteena on oppia selviytymään itsenäisesti erityisryhmien kuljettajan työtehtävissä. Tavoite on, että alalle soveltuvat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen rekrytoivan yrityksen palvelukseen henkilöliikenteen ja asiakaspalvelun ammattilaisiksi. Koulutuksen jälkeen palvelukuljettaja työskentelee asiakasrajapinnassa, jossa hän palvelee erilaisia asiakaskohderyhmiä. Tärkeää on, että palvelukuljettaja viihtyy asiakaspalvelutyössä.

Koulutusjärjestelyt

Koulutus kestää 50 päivää. Koulutukseen voi hakea 5.9.2022 asti.

 • Teoriaopetus pääsääntöisesti ma-pe 08.00-16.00 välillä.
 • Ajo-opetus pääsääntöisesti ma-la 06.00-22.00.

Työssäoppiminen:

Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjakso, joka sijoittuu koulutuksen loppuun. Tämän jakson aikana pyritään siihen, että opiskelijat pystyisivät jo itsenäiseen työskentelyyn. Myös muun koulutuksen aikana on työssäoppimista. Työssäoppiminen tehdään erityisryhmien kuljettajan työtehtävissä kaikkina viikonpäivinä ja kellonaikoina.

Työnantaja

Me Harri Vuolle Oy:ssä olemme erikoistuneet koululaiskuljetuksiin, ikääntyneiden kuljetuksiin sekä vammaisten kuljetuksiin. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja päiväaikaan. Työssä tukenasi on kannustava työyhteisö.

Yritys Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy on vuonna 1999 perustettu Uudenmaan alueella toimiva henkilöliikenteen palveluyritys. Yrityksen toiminta on keskittynyt erityisryhmien kuljettamiseen sis. koululaiskuljetukset, ikääntyneiden sekä vammaisten kuljetukset. Lisäksi palveluvalikoimasta löytyvät erityisryhmien kuljetusten lisäksi tilausajopalvelut ja ryhmäkuljetukset.

Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy:n arvomaailmaa kuvaavat parhaiten luotettavuus ja raudanluja tahto tehdä yhteistyötä lukuisten sidosryhmien jäsenten sekä organisaatioiden kanssa. Asiakas on keskeisin osa palveluliiketoiminnan arvoketjua. Yritys toimii päivittäisessä työssä ja liikenteessä laadukkaasti, vastuullisesti ja turvallisesti. Käytössä on nykyaikaisten reititys- ja ajovälitysjärjestelmien tarjoamat mahdollisuudet tuottaa palveluja tehokkaasti ja taloudellisesti.

Tule mukaan koulutukseen, joka antaa sinulle loistavat työllistymismahdollisuudet kuljetusalalle!

Lisätietoja koulutuksesta:

CAP Pro Academy, Camilla Holmberg: camilla.holmberg@cap.fi puh. 050 562 3882