Siirry sisältöön

Säiliöautonkuljettaja, Paimio

Tämän koulutuksen hakuaika on päättynyt

Hakuaika päättyy: 24.1.2022

Koulutus alkaa: 21.2.2022

Koulutuspaikkoja: 6

Sijainti: Turku,

Hae koulutuksia

Kysy lisätietoja

CAP Pro Academy järjestää yhteistyössä Simeon-konserniin kuuluvan Truck Oil Oy:n ja TE-palveluiden kanssa Rekrykoulutuksen Paimiossa. Koulutuksen yhteydessä suoritetaan C- ja CE-kortti ja tavoitteena on työllistyä suoraan Truck Oilin säiliöautonkuljettajaksi. Koulutus kestää 140 päivää.

Vaatimukset koulutettavalle

  • Sinun tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä)
  • Ikää vähintään 21 vuotta
  • Vähintään B-luokan ajo-oikeus
  • Ajokorttiote, johon mahdollisesti kirjattujen liikennerikkomusten laatu ja/tai määrä ei osoita hakijan olevan asenteellisesti sopimaton kuljettajan ammattiin
  • Vahva motivaatio ja soveltuvuus kuljettajan ammattiin: hakijoilta edellytetään ahkeruutta, täsmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä toimia myös paineen alla.

Koulutuksen sisältö

Koulutukseen kuuluu mm. C- ja CE-ajokorttikoulutus, tavaraliikenteen perustason ammattipätevyys, työturvallisuuskortti ja ensiapu 1. Koulutuksen painopiste on vaarallisten aineiden kuljetuksissa ja koulutuksen aikana suoritetaan ADR-perus- ja -säiliöluvat.

Lisäksi koulutetaan säiliöauton tekniikkaan ja säiliöajoneuvon kuormaamiseen sekä kuorman purkamiseen liittyvät asiat. Koulutuksessa keskeisenä teemana on turvallisuus eri työtehtävissä ja liikenteessä säiliöajoneuvolla.

Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjakso, jonka aikana koulutuksessa opittuja tietoja ja taitoja syvennetään työpaikkaohjaajan ohjauksessa. Tämän jakson aikana on tarkoitus, että opiskelija oppii ja pystyy jo itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutuksen hinta

Koulutus on oppilaalle maksuton. Opiskelija maksaa vain omaan käyttöönsä jäävän viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvat maksut (esim. ajokortti).

  • Ajokorttilupa 37€
  • Tarvittaessa lääkärintodistus (B-kortilliset) ja tarvittavat valokuvat
  • Perustason ammattipätevyyden kirjaamismaksu 18,50€
  • Ammattipätevyyskortti 50 €
  • Digipiirturikortti 104 €

(Hinnat 14.12.2021 tilanteen mukaan. Muutokset mahdollisia.)

Koulutusjärjestelyt

Teoriaopetus toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Ajo-opetusta järjestetään myös iltaisin ja työssäoppiminen yrityksen normaalien työaikojen puitteissa, Truck Oil Oy:n normaaleissa työtehtävissä.

Lisätietoja koulutuksesta:

Kouluttajan edustaja:
Kari Suutarinen, puh. 0500 847 864, kari.suutarinen@cap.fi

Truck-Oil Oy:n edustaja:
Mervi Heikkilä, mervi.heikkila@simeon.fi, p. 040 3512 515