Siirry sisältöön

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Seinäjoki

Hakuaika päättyy: 9.1.2023

Koulutus alkaa: 30.1.2023

Koulutuspaikkoja: 8

Sijainti: Seinäjoki,

Etsitkö uutta työpaikkaa kuljetusalalta tositarkoituksella? Haluatko löytää työpaikan, jossa arvostetaan oma-aloitteista asennetta ja jossa pääset kehittymään monipuoliseksi alan ammattilaiseksi? Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja -RekryKoulutus tarjoaa nyt mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen ja työllistymiseen monipuolisiin kuljetustehtäviin (puu-, betoni- ja teräselementti, teräsrakenne sekä kappaletavarakuljetukset).

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on oppia Kuljetusliike Ala-Korpela Oy:n kuljetustehtäviin. Tavoite on, että alalle sopivat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen yrityksen palvelukseen alan ammattilaiseksi vakituiseen työsuhteeseen. 

Työtehtävät suoritetaan nykyaikaisella ajoneuvokalustolla ja lastausvälineillä. Työ on vaihtelevaa ja pitää sisällään ajamisen lisäksi merkittävän määrän kuormien purkamista ja lastaamista sekä asiakaspalvelua. Kuljettajan tehtävässä viihtyvätkin hyvin henkilöt, jotka pitävät vaihtelevasta, fyysisestä ja liikkuvasta työstä. Asiakaspalvelun merkitystä ei voi myöskään työssä korostaa liikaa, sillä hyväntuuliset kuljettajat jäävät aina parhaiten asiakkaiden mieleen. 

Kenelle koulutus on suunnattu?

RekryKoulutukseen voi hakea kuljettajan työtehtävistä kiinnostuneet ja motivoituneet, vähintään 21-vuotta täyttäneet B-luokan ajokortin omaavat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaat, jotka täyttävät CE-ajokorttilupaan koskevat terveysvaatimukset. Arvostamme erilaisia ajatuksia, osaamista sekä taustoja. Suomen kielen kielitaitovaatimustaso on B1 henkilöillä, joiden äidinkieli ei ole suomi. Työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina, joten hakijalla tulee olla valmius vuorotyöhön.

Koulutukseen haetaan niin uusia alalle töihin haluavia, kuljetus -ja logistiikka-alasta kiinnostuneita, kuin jo alasta ennestään kokemusta omaavia tekijöitä. Koulutuksessa huomioidaan hakijan aiemmin suorittamat kortit sekä pätevyydet. Työntekijöissä arvostamme yrittämisenhalua, ahkeruutta, hyväntuulista palveluasennetta ja tahtotilaa hoitaa työnsä hyvin osana yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. 

Koulutuksen sisältö

Koulutukseen sisältyy mm. CE -ajokorttikoulutus, tavaraliikenteen perustason ammattipätevyys, ensiapukoulutus, työturvallisuuskortti, ennakoivan ja taloudellisen kuljettajan koulutus, kappaletavaranosturin käyttö, liikenteenohjaajan koulutus EKL, elementtikuljetukset, purku- / lastauspaikkojen vaatimukset sekä alamieskoulutus. 

Koulutuksen painopiste on kuitenkin vahvasti Kuljetusliike Ala-Korpela Oy:n liikennöinnissä ja siihen liittyvissä vaatimuksissa sekä laadukkaan palvelun tuottamisessa. Koulutuksen aikana harjoitellaan paljon eri kalustotyypeillä liikenteessä, jolloin jokainen koulutettava saa riittävän määrän koulutusta toimiakseen työssään jatkossa turvallisesti. 

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy on valmis työllistämään koulutettavia oman harkintansa mukaan myös kesken koulutuksen, mikäli koulutettavan työssä vaadittavat kortit ja pätevyydet on suoritettu sekä osaaminen on riittävällä tasolla

Koulutusjärjestelyt

  • Hakuaika päättyy 09.01.23.
  • Koulutusaika 30.01.- 25.08.23, johon sisältyy 5 päivän loma. 
  • Teoriaopetus suoritetaan Seinäjoella ja Kurikassa, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.00-16.00. 
  • Työssäoppiminen suoritetaan Kuljetusliike Ala-Korpela Oy sekä yrityksen työkohteet yrityksen työaikojen mukaan kaikkina vuorokauden aikoina ja kaikkina viikonpäivinä.

Työnantaja

Kuljetusliike Ala-Korpela Oy on hoitanut laadukkaita kuljetuksia jo 60 vuoden ajan koko Suomen ja pohjoismaiden alueella. Monipuoliset kuljetuspalvelut (puu-, betoni- ja teräselementti, teräsrakenne sekä kappaletavarakuljetukset) työllistävät hyvin ja nyt uusia työntekijöitä halutaan kouluttaa yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työtehtäviin. 

Yritys on suuntautunut vahvasti rakennusteollisuuden erikoiskuljetuksiin mm. elementtikuljetuksiin. 
Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme kuorma-autoalan työehtosopimusta. Aloittelevan kuljettajan palkka on 15,30 €/h. Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työ on vaativaa ja osa työpäivistä pitkiäkin, mutta pääsääntöisesti viikonloput ym. pyhäpäivät ovat vapaata. 

Koulutuksen hinta

Koulutus on oppilaalle maksuton. Opiskelija maksaa vain omaan käyttöönsä jäävät kortit sekä viranomaismaksut.

  • Ajokorttilupa 39€
  • Tarvittaessa lääkärintodistus (B-kortilliset) ja tarvittavat valokuvat
  • Perustason ammattipätevyyden kirjaamismaksu 18,50€
  • Ammattipätevyyskortti 50 €
  • Digipiirturikortti 104 €

Viranomaishinnat 10.11.2022 mukaiset, muutokset mahdollisia.

Tervetuloa kouluttautumaan kuljetusalan ammattilaiseksi!

Kysy lisätietoja koulutuksesta

Lisätietokysely työvoimakoulutuksesta
Kysy lisätietoja tai kerro itsestäsi. Voit jättää tämän kentän tyhjäksi. Otamme sinuun yhteyttä joka tapauksessa.