Siirry sisältöön

Jakeluautonkuljettaja, Helsinki

Tämän koulutuksen hakuaika on päättynyt

Hakuaika päättyy: 15.5.2022

Koulutus alkaa: 30.5.2022

Koulutuspaikkoja: 8

Sijainti: Helsinki,

CAP Pro Academy järjestää Helsingissä RekryKoulutuksen Jakeluautonkuljettajan työtehtävistä kiinnostuneille. LTP Cargo Oy hakee RekryKoulutuksella palvelukseensa uusia kuljettajia. Koulutuksen tavoite on, että alalle soveltuvat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen yrityksen palvelukseen logistiikan ammattilaisiksi. 

Kuvaus – LTP Cargo Oy

LTP Cargo Oy on johtava lämpösäädeltyjen kuljetuksien logistiikkatalo Suomessa, jonka liikevaihto on yli 26 miljoonaa ja työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä. Yrityksen menestyksen kulmakivenä on sitoutunut ja osaava henkilökunta.

Yritys tarjoaa lämpötilahallittua elintarvikelogistiikkaa oman valtakunnallisesti kattavan terminaali- ja jakeluverkostonsa kautta. Viileä- tai pakastekäsittelyä vaativien tuotteiden jakelu suunnitellaan tehokkaasti Helsingin, Turun ja Tampereen alueen elintarviketerminaaleissa. Terminaaleistamme päivittäin tapahtuvalla jakelualueella asuu noin 3,5 miljoonaa ihmistä. Jakeluliikenne suoritetaan modernilla ja ympäristöystävällisellä Mercedes-Benz kuorma-autokalustolla, joiden keski-ikä on 2-3 vuotta.

Nyt LTP Cargo hakee uusia Jakeluautonkuljettajia heidän tiimiinsä! Koulutuksen tavoitteena on hankkia osaaminen elintarvikekuljetusten jakeluautonkuljettajan työtehtäviin. Tavoite on, että alalle sopivat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen LTP Cargo Oy:lle.

Koulutuksen sisältö

Koulutukseen kuuluu mm. C -ajokorttikoulutus, tavaraliikenteen perustason ammattipätevyys, työturva-, ensiapu- ja trukkikortti sekä hygieniapassi. Koulutukseen kuuluu myös elintarvikelogistiikkaan ja laatuvaatimuksiin liittyviä aiheita kuten kylmäkoneen käyttö, kylmäketjujen hallinta sekä lämpösäädellyt kuljetukset ja terminaalitoiminnot.

Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjaksoja, joiden aikana syvennetään työpaikkaohjaajan ohjauksessa koulutuksessa opittuja tietoja ja taitoja. Näiden jaksojen aikana on tarkoitus, että opiskelija oppii ja pystyy jo itsenäiseen työskentelyyn. Työssäoppiminen tehdään LTP Cargo Oy:n normaaleissa työtehtävissä.

Koulutuksen toteutusajat ja järjestelyt

Koulutus alkaa 30.5.22 ja kestää 17.10.22 saakka (100 päivää). Koulutuksen haku päättyy 15.5.22 klo 16. Koulutuspaikkana toimii CAP Pro Academy Oyn toimipiste, Rahtarinkatu 1, 00980  Helsinki.

  • Teoriaopetus toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8.00 – 16.00.
  • Ajo-opetusta toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8.00 – 21.00
  • Työssäoppiminen tehdään yrityksen normaalien työaikojen puitteissa, kaikkina kellonaikoina ja viikonpäivinä.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu työttömille työnhakijoille sekä määräaikaisessa työsuhteessa oleville, jotka suunnittelevat alanvaihtoa (aiemman työsuhteen tulee päättyä ennen koulutuksen alkua).

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Koulutukseen voivat hakea kaikki jakeluautonkuljettajan työtehtävistä kiinnostuneet, 21-vuotta täyttäneet työnhakijat, joilla on voimassa oleva B-luokan ajokortti. Riittävä suullinen ja kirjallinen Suomen kielen taito on myös edellytys koulutukseen hakemiselle.

Koulutuksen hinta

Koulutus on oppilaalle maksuton . Opiskelija maksaa vain omaan käyttöönsä jäävän viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvat maksut (esim. ajokortti).

  • Ajokorttilupa 39 €
  • Mahdollisesti ajokorttia varten tarvittava lääkärintodistus ja valokuva (B-kortilliset)
  • Digipiirturikortti 104 €
  • Ammattipätevyyskortti 50 €
  • Perustason ammattipätevyyden rekisteröinti 18,50 €

Hinnat 31.3.2022 tilanteen mukaan. Muutokset mahdollisia.

Tule mukaan koulutukseen, joka antaa sinulle loistavat työllistymismahdollisuudet kuljetusalalle LTP Cargo Oy:lle!

Lisätietoja koulutuksesta:

CAP Pro Academy Camilla Holmberg, camilla.holmberg@cap.fi, puh. 050 562 3882

LTP Cargo Oy Marjo Risku, marjo.risku@ltplogistics.fi, puh. 010 2020 805