Siirry sisältöön

Jakeluauton kuljettaja, Helsinki

Hakuaika päättyy: 12.9.2022

Koulutus alkaa: 3.10.2022

Koulutuspaikkoja: 8

Sijainti: Helsinki,

Tämä RekryKoulutus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden hankkia jakeluautonkuljettajan pätevyys ja työllistyä lyhyen koulutuksen kautta ammattikuljettajaksi. Kuljetuspalvelut.com on kasvava kuljetusalan yritys, joka etsii toimintansa laajentuessa uusia alasta kiinnostuneita jakeluautonkuljettajia. Tavoitteena on, että alalle soveltuvat hakijat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät suoraan oppisopimuksella yrityksen palvelukseen koulutuksen päätteeksi.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta: lähtövaatimuksina hakijoille ovat 21-vuoden ikä, voimassaoleva B-ajokortti sekä vahva motivaatio työskennellä kuljetusalalla tulevaisuudessa. Tervetuloa mukaan opiskelemaan alan ammattilaiseksi!

Kuvaus

RekryKoulutuksen kesto on 50 päivää ja koulutuksen päätteeksi tarjoamme koulutuksen hyväksytysti suorittaneille toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen Kuljetuspalvelut.comilla. RekryKoulutuksen jälkeen työn ohella opiskelua jatketaan oppisopimuksella. Oppisopimus solmitaan yhteistyössä KEUDA:n kanssa.

Jakeluautonkuljettajan vaihteleva työ pitää ajamisen lisäksi sisällään lastaamista, purkamista sekä asiakaspalvelua. Hyvät asiakaspalvelutaidot ovat työssä tärkeitä, sillä jakeluauton kuljettajana kohtaat asiakkaita päivittäin erilaisissa jakelukohteissa ja terminaaleissa.

Työt vaihtelevat aina palveltavan asiakkaan mukaan ja autot aloittavat päivän asiakkaan luota. Kulkeminen töihin kannattaa varmistaa, koska vuoroja on erilaisia ja aina ei ole tarjolla julkista liikennettä. Toiset työvuorot ovat pidempiä ja työtä tehdään kahden viikon palkkajaksoissa. Tämä mahdollistaa vapaapäiviä tuntien täyttyessä jaksoilla.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille työnhakijoille sekä määräaikaisessa työsuhteessa oleville, jotka harkitsevat alanvaihtoa ( aiemman työsuhteen tulee päättyä ennen koulutuksen alkua).

Kuljetuspalvelut.com arvostaa työntekijöissään aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, reippautta, oma-aloitteisuutta ja halua hoitaa asiakaspalvelutehtävät ensiluokkaisesti. Työ opitaan koulutuksen kautta, joten hakijoilta ei vaadita aiempaa kokemusta kuljetusalalta. Työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina ja viikonpäivinä, jolloin valmius vuorotyöhön on välttämätön edellytys koulutukseen valittaville.

Koulutuksen sisältö ja tavoite

Koulutuksen sisältö henkilökohtaistetaan koulutuksen alussa. Koulutussisältöihin kuuluvat muun muassa:

  • C-ajokorttikoulutus
  • Työturva-, ensiapu-ja trukkikortti
  • REAK ja ADR. 
  • Kuormankäsittelyn perustietous
  • Ammattilkuljettajan asiakapalvelutyö

Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjakso, minkä aikana syvennetään työpaikkaohjaajan ohjauksessa koulutuksessa opittuja tietoja ja taitoja. Työssäoppismisjakso ajoittuu koulutuksen loppupuolelle ja jakson aikana pyritään siihen, että opiskelijat pystyisivät jo itsenäiseen työskentelyyn. Myös muun koulutuksen aikana voi olla työssäoppimista, mitä tapahtuu kaikkina vuorokaudenaikoina ja viikonpäivinä.

Koulutusjärjestelyt

Koulutuksen kesto on 50 päivää ja mukaan voi hakea 12.9.2022 asti. Teoriaopetus toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8.00 – 16.00. Ajo-opetusta järjestetään myös iltaisin ja työssäoppiminen yrityksen normaalien työaikojen puitteissa

Työnantaja

Kuljetuspalvelut.com tarjoaa kokonaisvaltaisia logistiikkapalveluita asiakkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin kahden yrityksen toimesta – Lempäälä Autokuljetus Oy ja Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy. Kuljetuspalvelut.com tuottaa erilaisia kuljetuspalveluita, kuten elintarvikejakelua, kappaletavarajakelua sekä rakennustarvikejakelua.

Yrityksen toiminnan kulmakivinä on toimivat prosessit, parhaat kuljettajat ja nykyaikainen kalusto. Haluamme olla asiakkaidemme paras vaihtoehto, jonka vuoksi panostamme henkilökuntamme osaamiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. RekryKoulutuksella haluamme kouluttaa ja kasvattaa parhaat kuljettajat tuottamaan palveluitamme. Käyt tutustumassa yritykseemme: www.kuljetuspalvelut.com

Onko mielessäsi kouluttautuminen kuljetusalalle? Klikkaa alla olevaa linkkiä ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa!


Yhteyshenkilöt

CAP Pro Academy
Jussi Salminen jussi.salminen@cap.fi
puh. 050 472 0036

Kuljetuspalvelut.com
Jari Qvick Jari.qvick@kuljetuspalvelut.com
puh. 045 642 6760

Kysy lisätietoja koulutuksesta

Lisätietokysely työvoimakoulutuksesta
Kysy lisätietoja tai kerro itsestäsi. Voit jättää tämän kentän tyhjäksi. Otamme sinuun yhteyttä joka tapauksessa.