Siirry sisältöön

Verkkokoulutukset vain 69 €!

Tarjous voimassa koko kesän 31.8. asti. (Normaalisti hinta 79 €. Hintaan lisätään alv 24 % + rekisteröitymismaksu 11 €. Verollinen hinta 96,56 €.)

Vesityökortti

Koulutus talous- tai allasvesihygieniasta. Osaaminen osoitetaan suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille myönnetään vesityökortti.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä kuljettajien tietämystä vesikemikaaleja koskevista kuljetusmääräyksistä sekä huomioimaan työssään talousvesihygienian vaatimukset. Koulutuksen myötä kuljettajat ymmärtävät talousveden käsittelyyn ja jakeluun liittyvät riskit ja oman toiminnan merkityksen kuormauksessa/purettaessa sekä onnettomuustilanteessa. Koulutuksen jälkeen kuljettajat tiedostavat vesikemikaalien ominaisuudet ja osaavat valita tarpeelliset suojaimet.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista koulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

 

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia asioita:

Talous- tai allasvesihygieeninen osaaminen osoitetaan suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin. Vesityökortti on voimassa 5 vuotta.

Tiedustele haluamaasi koulutusta ja toteutustapaa alla olevalla lomakkeella.

Tiedustele koulutusta
Kerro tarvittavat lisätiedot: esim. kuinka monelle, missä ja milloin.
Jos tiedustelet yksityishenkilönä, jätä tyhjäksi.