Siirry sisältöön

Vesityökortti

Koulutus talous- tai allasvesihygieniasta. Osaaminen osoitetaan suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille myönnetään vesityökortti.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä kuljettajien tietämystä vesikemikaaleja koskevista kuljetusmääräyksistä sekä huomioimaan työssään talousvesihygienian vaatimukset. Koulutuksen myötä kuljettajat ymmärtävät talousveden käsittelyyn ja jakeluun liittyvät riskit ja oman toiminnan merkityksen kuormauksessa/purettaessa sekä onnettomuustilanteessa. Koulutuksen jälkeen kuljettajat tiedostavat vesikemikaalien ominaisuudet ja osaavat valita tarpeelliset suojaimet.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista ja turvakorttikoulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

 

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia asioita:

Talous- tai allasvesihygieeninen osaaminen osoitetaan suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin. Vesityökortti on voimassa 5 vuotta.

Tiedustele haluamaasi koulutusta ja toteutustapaa alla olevalla lomakkeella.

Tiedustele koulutusta
Kerro tarvittavat lisätiedot: esim. kuinka monelle, missä ja milloin.
Jos tiedustelet yksityishenkilönä, jätä tyhjäksi.