Siirry sisältöön

Verkkokoulutukset vain 69 €!

Tarjous voimassa koko kesän 31.8. asti. (Normaalisti hinta 79 €. Hintaan lisätään alv 24 % + rekisteröitymismaksu 11 €. Verollinen hinta 96,56 €.)

Tieturva 2 -korttikoulutus

Tieturva 2 -koulutus on tarkoitettu työnjohtajille, suunnittelijoille ja vastuullisille viranomaisille.

Koulutus antaa syventävät tiedot ja valmiudet turvalliseen työskentelyyn. Koulutuksessa käydään läpi tietyömaan turvallisuuden suunnittelu, liikennemerkkien pystytysohjeet ja turvallisuussäädökset.

Kaksipäiväisen kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 2 -kortin. Edellytyksenä Tieturva 2 -kurssille pääsemiselle on voimassa oleva Tieturva 1 tai Tieturva 2 -pätevyys.

Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu

Meillä maksat vain loppuun asti suoritetuista koulutuksista. Jos keskeytät koulutuksen mistä tahansa syystä, emme lähetä sinulle laskua.

 

Pätevyys pidetään voimassa suorittamalla Tieturva 2 -kurssi uudestaan pätevyyden voimassaoloaikana. Mikäli Tieturva 2 -kortin voimassaoloaika on päättynyt, molemmat Tieturvakurssit 1 ja 2 on käytävä uudelleen.

Tieturva 2 -koulutuksesta EI SAA kuljettajan ammattipätevyysmerkintää, koska koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työnjohdolle.

Tiedustele haluamaasi koulutusta ja toteutustapaa alla olevalla lomakkeella.

Tiedustele koulutusta
Kerro tarvittavat lisätiedot: esim. kuinka monelle, missä ja milloin.
Jos tiedustelet yksityishenkilönä, jätä tyhjäksi.