Siirry sisältöön

Korkeapainepesijä, Hans Langh Oy, Kaarina

Tämän koulutuksen hakuaika on päättynyt

Hakuaika päättyy: 10.2.2022

Koulutus alkaa: 7.3.2022

Koulutuspaikkoja: 8

Sijainti: Kaarina,

Hae koulutuksia

Kysy lisätietoja

CAP Pro Academy kouluttaa Pesupalvelu Hans Langh Oy:lle uusia korkeapainepesijöitä. Noin 3 kuukautta kestävä koulutus järjestetään Piikkiössä sekä Turun talousalueella. Nyt on tarjolla haastavaa, mutta palkitsevaa työtä erikoisalan ammattilaisiksi haluaville tiimissä, josta voi muodostua tärkeä yhteisö pidemmäksikin aikaa.

Kaikki koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Hans Langh Oy:lle korkeapainepesijän monipuolisiin tehtäviin. Yhdessä TE-Palveluiden kanssa järjestettävä RekryKoulutus mahdollistaa nopean tien vakituiseen työhön, josta ei tarvita aiempaa kokemusta.

Katso videolta, millaisesta koulutuksesta ja millaisesta työstä on kyse!

Vaatimukset koulutettavalle

  • Ikä 18 vuotta tai yli
  • Vähintään B-luokan ajo-oikeus
  • hyvä fyysinen kunto
  • Sinun tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä)

Koulutukseen valituilta opiskelijoilta edellytetään etenkin halua oppia. Teoriaopiskelu sisältää tärkeän asiatiedon opiskelun, mutta työ opitaan pääsääntöisesti tekemällä. TE-livelähetyksen tallenteelta voit katsoa tarkemmin, miten kouluttaja kuvailee itse koulutusta ja työnantaja työtä, johon koulutettavia koulutetaan.

Koulutuksen hinta

Koulutus on oppilaalle maksuton. Opiskelija maksaa vain omaan käyttöönsä jäävän viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvat maksut.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää yhtiössä tarvittavan osaamisen ja vaaditut pätevyydet, kuten:

  • korkeapainepesulaitteiden käyttö ja huolto
  • pesuaineet ja niiden tuotetiedot
  • korkeapainepesun käytännönharjoittelu
  • EA 1 (ensiapu)
  • Turvallisuuskulttuuri yrityksessä ja työturvallisuuskortti

Koulutuksen toteutusajat

Teoriaopetus ja käytännön harjoitukset ma-pe klo 07:00/08:00-15:00/16:00.
Työssäoppiminen yrityksen työvuorojen mukaisesti.

Työssäoppiminen

Koulutuksen loppuosaan sisältyy oppilaan lähtötilanteen mukaan määräytyvä pidempi työssäoppimisjakso. Tämän jakson aikana pyritään saavuttamaan koulutettavan kyky itsenäiseen työskentelyyn. Myös muun koulutuksen aikana on tutustumista asiakasyrityksien kohteisiin ja työtehtäviin.

Lisätietoja koulutuksesta

Koulutuspäällikkö Kari Suutarinen, p. 0500 847 864, kari.suutarinen@cap.fi

Kouluttaja Juha Siltanen on yksi ainoista korkeapainepesukouluttajista Suomessa. Hän kertoo mielellään lisää koulutuksesta sekä ”pesumiehen” työstä, p. 040 529 1859, juha.siltanen@cap.fi